Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una festa infantil inaugurarà les llums de Nadal i donarà la benvinguda al Tió a Santa Margarida i els Monjos

La festa començarà a dos quarts de sis de la tarda davant l’Ajuntament amb l’arribada dels follets de la llum per fer-se fotografies amb els infants. Els nens i nens podran fer dibuixos per entrar en un sorteig que escollirà qui premerà el polsador que encendrà la il·luminació nadalenca.

Tot seguit, a la plaça Pau Casals, es farà la benvinguda a un Tió de grans dimensions que s’estrenarà aquest any i que restarà instal·lat durant les festes a la mateixa plaça. La benvinguda comptarà amb l’acompanyament dels diables petits Spantus i els Xanquers dels Monjos.
Durant els actes es convida als infants i les seves famílies a portar arròs, llegums o llet pel Banc d’Aliments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: