Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició a Santa Margarida i els Monjos promou la inclusió dels infants i joves amb discapacitats

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha impulsat aquest Nadal una exposició per promoure la inclusió dels infants i joves amb discapacitats en diferents realitats del seu dia a dia.

La mostra, anomenada ‘Infàncies inclusives’, es pot veure a La Biblioteca fins al 29 de gener i inclou material fotogràfic i audiovisual per donar visibilitat a l’impacte de l’entorn vers l’infant. Una influència que és crucial en molts aspectes des del primer dia de vida.
La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres de 2/4 de 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre; i els dimecres i dissabtes de 10 del matí a 2/4 de 2 de la tarda, excepte els dies 24 i 31 de desembre i el 4 i 5 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: