Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot els partits polítics, inclòs Ciutadans, han intensificat la campanya

Les formacions polítiques han fet actes de campanya amb presència al mercat setmanal dels dissabtes a Vilafranca, aquest cap de setmana.

Ens trobem a la recta final de la campanya electoral i aquest dissabte era el darrer dissabte de campanya, perquè el proper serà jornada de reflexió. Per aquest motiu les organitzacions dels partits polítics a nivell comarcal han intensificat la seva activitat i al mercat setmanal de Vilafranca no hi va faltar cap parada informativa, afavorint el contacte amb els possibles electors.
Per part del PSC estan molt pendents no només de les enquestes sinó sobretot de la gran quantitat d’indecisos que aquestes enquestes indiquen.
El regidor Ramon Zaballa està convençut que els ciutadans valoraran la capacitat demostrada de govern i una manera de fer molt diferent a la del PP.
El candidat penedesencs d’ERC, el sadurninenc Toni Sisternas, era dissabte a Vilafranca insistint en la importància de guanyar a Catalunya les eleccions per anar a Madrid amb més força per iniciar la independència.
Per el PP les eleccions són claus per confirmar o no la seva majoria suficient per a governar. El regidor Josep Ramon assegura que el PP ha tret el país de la crisi.
Vilafranca en Comú està fent campanya a favor d’En Comú Podem.
El regidor Toni Peñafiel remarca que treballen per aconseguir un canvi en les maneres de fer política al Congrés de Diputats, però alhora assenyalen que el canvi pot tenir també una lectura municipal.
I qui també, i per primera vegada, ha muntat parada informativa al mercat de Vilafranca ha estat Ciutadans. Sílvia Garcia és la nova coordinadora de Ciutadans a l’Alt Penedès i està treballant per constituir agrupacions locals tan a Vilafranca com a Sant Sadurní, els Monjos i Gelida. Afronten les eleccions al Penedès amb bones expectatives.
Ciutadans muntarà parades informatives també al barri de l’Espirall demà, dimarts, i divendres a la Plaça Penedès.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: