Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torres aporta 8.500 euros i l’ANC 565, a favor de La Marató de TV3

Cellers Torres organitzava, per segon any consecutiu, una jornada solidària a benefici de La Marató de TV3, dissabte al Centre de Visites de Pacs.

La resposta ha estat molt destacada amb la participació de 750 persones, principalment del Penedès i Barcelonès, que van aportar 5.540 euros, 1.500 euros més que l’any passat, als quals se sumen 3.000 euros donats per la Fundació Miguel Torres.
Durant la jornada es van servir 1.300 degustacions de vi i 170 persones van participar en les activitats dirigides, sent les més exitoses els maridatges de sushi, de formatges, el taller de maridatge i les activitats infantils.
Actuacions castelleres i falconeres o musicals a càrrec de l’Escola de Música de l’Alt Penedès van complementar les activitats.
Una de les participants a la jornada es mostrava encantada.
I dissabte mateix, l’assemblea territorial de Vilafranca de l’ANC també organitzava una jornada solidària a benefici de La Marató. En aquest cas, per primera vegada.
Focalitzada en els infants es va celebrar al pavelló firal i ha recaptat 565 euros, que es destinen íntegrament a la investigació de la diabetis i la obesitat.
Col·laborant a La Marató, l’ANC compleix dos dels principis que han de guiar la nova República Catalana: la solidaritat i la innovació i la recerca, com explicava el coordinador de l’ANC de Vilafranca, Ramon Costa.
Xocolatada, tallers de manualitats, jocs per als infants dirigits pel GEP o tallers de castells a càrrec dels Verds van centrar la jornada solidària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: