Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre el termini d’inscripció per participar a la 4a edició del Curtnaval, el concurs de curtmetratges del Carnaval de Vilafranca

La Comissió del Carnaval ha obert el termini d’inscripció per participar al Curtnaval 2016, el concurs de curtmetratges del Carnaval de Vilafranca, que enguany arriba a la 4a edició.

Els treballs presentats han de tenir relació amb la paraula “SERPENTINA”, han de ser originals i inèdits i no poden tenir una durada superior als 5 minuts.

Els treballs presentats opten a dos premis: el premi del públic dotat amb un pernil i el premi de la Concubina, elegit per un prestigiós jurat encapçalat per S.M. el Rei Carnestoltes i dotat amb 100 €. La projecció dels curtmetratges, la votació del públic i l’entrega de premis es farà en una gala que tindrà lloc dijous 4 de febrer, Dijous Gras, a dos quarts d’onze de la nit a la Sala La Moderna. Per inscriure’s al Curtnaval cal enviar un correu a l’adreça indicant el nom del grup o del director de l’obra, una adreça de correu electrònic i un telèfon de contacte. El termini de presentació es tancarà el dia 29 de gener de 2016. Els curtmetratges es poden lliurar a l’atenció de la Comissió de Carnaval a l’Escorxador de Vilafranca entre setmana i també es poden enviar per wetransfer en format .AVI o .MOV. a la mateixa adreça de correu electrònic de les inscripcions. Per consultar les bases podeu adreçar-vos a la pàgina de Facebook del Curtnaval o bé a la del Rei Carnestoltes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: