Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre el període per elegir els nous Cap de Colla i President dels Castellers de Vilafranca

A principis de 2016, l’equip format per Pere Almirall i Jou Cabré tanca el seu cicle de 4 anys al capdavant dels Castellers de Vilafranca i arriba el moment d’elegir un nou tàndem de Cap de Colla i President per tripular la colla durant les properes 4 temporades.

Dimecres passat, els Castellers de Vilafranca van fer pública la convocatòria de presentació de candidatures i el calendari previst per a la renovació de la Junta. De l’1 al 15 de gener a les 12 del migdia es podran presentar les candidatures. El 17 de gener es reunirà la Comissió Gestora de la colla, formada pel Consell de Savis, integrada per Caps de Colla i Presidents. Divendres 29 de gener se celebrarà l’Assemblea General anual Ordinària, que servirà per tancar el mandat de 4 anys de l’equip dirigit per Pere Almirall i Jou Cabré. Just una setmana després, el 5 de febrer, se celebrarà l’Assemblea General Extraordinària d’elecció de nova Junta Directiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: