Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca organitza un Parc d’Hivern i la Cursa Popular de Sant Silvestre de cara a aquestes festes de Nadal

Sant Martí Sarroca celebrarà els festes de Nadal amb diverses activitats populars organitzades des de l’Ajuntament, la Comissió de Festes i diverses entitats. Destaquen per la seva novetat el Parc d’Hivern, el 24 de desembre, i la primera Cursa Popular de Sant Silvestre, el 31 de desembre.

El Pavelló Municipal d’Esports acollirà el dia 24 el primer Parc d’Hivern del municipi, organitzat per l’Ajuntament. Un espai perquè els nens i nenes es diverteixin amb jocs lúdics, esportius i tallers. L’entrada és gratuïta i sense inscripció prèvia. En el mateix recinte hi haurà punts per col·laborar en la campanya “Cap infant sense joguina” i un Banc d’Aliments.
Per al 31 l’Ajuntament ha impulsat la 1a Cursa Popular de Sant Silvestre. Una cursa d’1,5 km pel centre del poble, adreçada a tots els públics i de modalitat lliure: a peu, corrent, patinant… En acabar es donarà caldo calent, coca i cava a tothom.
Altres activitats són el Conte de Nadal i Caga Tió, el dia 19; una representació de teatre per part del Grup infantil de El Centre, el dia 26 o el Concert-Vermut de Nadal a El Centre, el 27.
El programa d’activitats de Nadal a Sant Martí comencen aquest cap de setmana, amb actes per la Marató de TV3. Dissabte tindrà lloc la Marxa de torxes, organitzada per l’Ajuntament i el Club Excursionista Sarroca, que començarà a La Placeta i acabarà al Castell. La marxa començarà a 2/4 de 7 de la tarda. Diumenge 13 tindrà lloc la Caminada Solidària per La Marató, organitzada per El Martinet. S’iniciarà a les 9 del matí al Parc de la Pau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: