Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Espadaler demana el vot als qui ja van confiar en Unió el 27S i als qui s’han sentit defraudats per Junts pel Sí

El Secretari General d’Unió Democràtica de Catalunya Ramon Espadaler va ser dissabte a l’Alt Penedès en l’acte central de campanya de la formació democristiana a la comarca. Espadaler va visitar, entre altres llocs, la carpa d’Unió situada al centre de Vilafranca.

Allà va explicar que Unió es presenta per primer cop a unes eleccions a les Corts Generals “com el que és” i va demanar el vot als qui ja van confiar en el partit que representa el passat 27 de setembre i als qui s’han sentit defraudats per Junts pel Sí. Unió centra el seu discurs de cara a les eleccions d’aquest diumenge en el fet que són una formació “catalanista i nacionalista que no té les mans lligades”, ni amb partits com el PSOE ni amb negociacions com les que ocupen Junts pel Sí i la CUP; i lluny de Ciutadans, que consideren una “marca blanca del PP”. Espadaler diu que Unió demanarà “respecte” i un concert econòmic com el que tenen els bascos si obté representació a Madrid.

Ramon Espadaler va estar acompanyat per Albert Peris, el candidat comarcal d’Unió per les Eleccions al Congrés del 20D, i Ramon Carbó Vicepresident del Consell Comarcal i ex-alcalde de Sant Martí Sarroca, entre altres militants i simpatitzants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: