Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca oferirà el primer dia de l’any un programa especial sobre Neus Català

El primer dia de gener de 2 a 3 de la tarda, la periodista Rosa Vendrell presenta a Ràdio Vilafranca l’especial “Neus Català. Seguim aprenent de tu”.

Es tracta d’un viatge per la geografia catalana, a pobles i ciutats on l’Any Neus Català ha engrescat persones i entitats a fer activitats singulars, transgressores i participatives. Els Guiamets, Ripollet, Barcelona, Castellar del Vallès, La Palma d’Ebre o Subirats han commemorat el centenari de la Neus Català per conèixer millor i reconèixer merescudament, la trajectòria vital d’aquesta lluitadora per les llibertats i la justícia, memòria viva de les dones deportades en camps d’extermini nazi, que també va patir l’exil·li i va formar part de la Resistència durant la 2a Guerra Mundial i la resistència antifranquista. Com diu ella, és un testimoni, no pas una excepció. L’Any Neus Català s’ha tancat oficialment el passat diumenge 27 als Guiamets amb la inauguració de l’escultura Solidaritat, de l’artista Ció Abellí.
El programa inclou entrevistes, lectures i música. Aquest especial es tornarà a emetre el dissabte 2 de gener a les 5 de la tarda i diumenge 3 de gener a les 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: