Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferirà una programació especial aquest cap de setmana amb motiu de la Fira del Gall

La programació especial, de fet, ja es va iniciar aquest dimecres amb la retransmissió en directe tan per ràdio com per televisió del pregó de la Fira del Gall, a càrrec enguany, de l’elaborador de vins i caves, Joan Cusiné.

El mateix Cusiné és el protagonista del programa l’Entrevista que s’emet aquest divendres a dos quarts de quatre de la tarda amb repetició a dos quarts de vuit i a dos quarts de dotze de la nit, i una darrera reposició aquest dissabte a dos quarts de dotze del matí.
El primer dia de la fira, el dissabte, Ràdio Vilafranca oferirà el tradicional programa en directe des de les 8 del matí i fins a dos quarts de deu del matí coincidint amb la inauguració del certamen, i amb el sorteig entre els oients d’un gall negre del Penedès gentilesa de l’Associació de Criadors de Gallina Penedesenca. I a les 10 del matí Penedès TV iniciarà també un programa especial des de la fira amb entrevistes als principals protagonistes de la jornada. El programa, d’una hora i mitja, finalitzarà a dos quarts de dotze del matí i es podrà veure en reposició a dos quarts d’una del migdia, a dos quarts de cinc de la tarda, a dos quarts de nou i a dos quarts d’una de la nit. També es podrà veure l’endemà diumenge al matí.
D’altra banda aquest diumenge de dos quarts d’una a les dues del migdia Penedès TV oferirà en directe el partit solidari d’hoquei entre la Selecció Vegueria Penedès i la Selecció Catalana. Desprès del partit, a dos quarts de tres de la tarda es podrà veure un capítol més del programa “La cuina de la Fira del Gall” amb la recepta de “Bombó de gall negre del Penedès amb centre de pruna amb aroma d’espígol”.
I a partir de les tres de la tarda s’oferirà també un reportatge especial sobre el segon dia de la Fira del Gall que es podrà veure també en reposició a les set de la tarda i a les onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: