Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Professionals de diversos sectors treballen en l’elaboració del nou pla de Drogues de Sant Sadurní

El departament d’Acció social de l’Ajuntament de Sant Sadurní va organitzar, el passat 1 de desembre, un procés participatiu amb professionals de diferents àmbits i persones d’entitats del municipi, com a primer pas per començar a construir el nou pla de drogues municipal, més adaptat al context i a les necessitats actuals.

El 27 de desembre de 2012 el ple municipal va aprovar per unanimitat el segon Pla de Drogues, vigent fins a 2015.
Així, mitjançant dinàmiques de grups de treball i guiats per una tècnica en drogues de la Mancomunitat Penedès-Garraf, agents del sector de la salut, educació, igualtat, cultura, comunicació, cossos de seguretat, restauració, ocupació, joventut i lleure entre d’altres, van elaborar una diagnosi sobre el consum de drogues a Sant Sadurní, consensuant les principals necessitats i plantejant propostes per començar a construir el nou pla de drogues, que haurà de marcar les directrius de treball fins a l’any 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: