Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull espera que el nou CAP del barri de l’Espirall pugui obrir portes aquest 2016

Aquest dilluns al vespre l’alcalde de Vilafranca i alguns membres de l’equip de govern es reunien a l’Espirall per atendre les demandes dels veïns, dins la ronda de contactes amb tots els barris.

Malgrat que el president de l’Associació, Antonio Díaz, ja havia fet arribar prèviament algunes de les queixes a l’Ajuntament, els assistents van poder traslladar-les directament tant a l’alcalde com a la resta de regidors. La majoria de peticions van ser per problemes d’urbanització dels carrers, d’incivisme o de queixes pel mobiliari i l’arbrat.

A nivell de grans projectes, un dels més importants és el nou CAP, que havia d’obrir aquest 2015 però que, de moment, no té data concreta. Tot i això, Regull, espera que aquest 2016 la situació es desencalli. Altres projectes importants són el Centre Cívic que, de moment, també està aturat perquè depèn de l’aportació de la Generalitat. En canvi, el que sí que esperen poder tirar endavant aquesta legislatura és l’espai de la Pelegrina, on l’equip de govern hi vol fer un equipament per a joves. Tot i així, el projecte encara s’ha de concretar i s’ha de parlar tant amb l’oposició com amb els veïns.

Des de l’Associació també volien conèixer més de prop els detalls sobre una possible estació de regionals amb parada a Vilafranca. El president de l’entitat, Antonio Díaz, va traslladar aquest dubte a l’alcalde a qui també li va demanar que es recuperin les reunions amb les associacions de veïns que s’havien previst cada 3 mesos i que actualment no s’estan fent.

Díaz també va explicar que dels 35 ascensors que s’havien d’instal·lar als edificis d’ADIGSA només en queden 9 per acabar-los tots. Es tracta, però, de 9 comunitats de veïns que no es poden fer càrrec del cost que els suposa. En aquest sentit Díaz ha que estan en converses amb l’Ajuntament per intentar trobar una solució a través d’alguna ajuda o subvenció, o amb un crèdit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: