Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull descarta paralitzar la urbanització de la llosa de cobertura i demana als grups de l’oposició que facin aportacions en positiu

Després que fa uns dies CUP, ERC i VeC fessin una roda de premsa conjunta demanant a l’equip de govern que aturés i replantegés el projecte d’urbanització de la llosa de cobertura, Pere Regull els ha respòs en el decurs del programa Diàlegs amb l’Alcalde de Penedès Televisió.

Regull ha explicat per començar que els grups de l’oposició no poden dir que no coneixen el projecte, perquè se’ls va explicar ja fa temps en una comissió informativa. A més ha recordat que fa uns sis mesos es va fer una sessió informativa amb la ciutadania a l’edifici de l’enològica.
L’alcalde ha remarcat què en aquests moments s’està fent la primera fase del projecte, i que es comencen a veure els resultats. Una primera fase que hauria d’estar acabada al llarg dels primers mesos de 2016. Per Regull, aturar en aquests moments les obres seria una barbaritat i el que farà el govern és tirar endavant amb el projecte que hi ha, acceptant propostes que es presentin sempre i quan siguin en positiu.
Segons ha comentat Regull, el que s’està desenvolupant en aquests moments segueix les línies bàsiques que es van marcar ja fa força anys amb el procés participatiu que es va fer per decidir els usos de la llossa; però amb les correccions i adaptacions que a nivell tècnic han calgut per fer-lo realitzable i útil.
Algunes de les modificacions permetran gaudir de més espai de lleure i de parc per exemple en la zona propera a l’Arxiu; i també s’ha de preveure la urbanització de la zona que no estarà coberta en aquests moments per tal de fer-ho de manera que es pugui aprofitar després quan s’hi faci la cobertura.
Regull comenta també què, amb l’oposició, tenen diferents punts de vista en el tema de les zones d’aparcament. L’equip de govern vol fer-ne diverses de concentrades, enlloc de repartir-les al llarg de tot el passeig. El motiu és que resulten més útils grans zones d’aparcament properes a equipaments com l’estació d’autobusos.
Finalment l’alcalde ha explicat que acabada la primera fase, si encara no se sap com quedarà la zona de l’estació en què s’està pendent del que es digui des del Ministeri, es continuarien els treball d’urbanització a la zona del Pont del Carril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: