Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Pastisseria La Granja” guanya el premi Incorpora 2015, per la seva tasca en la integració laboral de col·lectius vulnerables

El dia 2 de desembre va tenir lloc el lliurament dels Premis Incorpora 2015 de l’Obra Social la “Caixa”.

Entre els criteris de selecció que ha seguit el jurat, s’ha tingut en compte el nombre de contractacions d’aquest col·lectiu respecte el conjunt de la plantilla, el perfil dels treballadors integrats i la durada dels contractes.
La Granja és una empresa familiar que des que va iniciar la seva activitat l’any 1959 s’ha convertit en un referent de qualitat i innovació en el sector de productes de brioixeria. Des del començament la gerència ha estat especialment conscienciada i sensibilitzada en la integració de persones amb discapacitat. És per això que col·laboren amb entitats dedicades a ajudar a persones amb discapacitat o amb necessitats especials, com la Fundació Pro Penedès. A través de la Fundació, l’empresa ha portat a terme 18 insercions laborals, el que representa el 35% de la plantilla. La Granja ha signat 10 contractes de pràctiques d’alumnes provinents dels Cursos que desenvolupa la Fundació Pro-Penedès i 9 d’aquests alumnes han estat contractats posteriorment. Els premis Incorpora l’han premiat també per la seva tasca i implicació en la difusió d’aquestes pràctiques de Responsabilitat Social Corporativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: