Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pablo Sancho farà el pregó de les Festes de Sant Raimon

El programador de Cine Club Vilafranca i president de la Federació Catalana de Cine Clubs va ser coordinador fa quatre anys i va decidir acceptar la proposta de la coordinadora d’enguany perquè “sap del cert la feinada que implica la organització de les festes d’hivern”.

Sancho farà un pregó que recollirà la seva experiència personal però que versarà sobretot a l’entorn de la figura de Sant Raimon de Penyafort, un home encara molt desconegut pels vilafranquins.

A banda de presentar el pregoner, la coordinadora de les festes de Sant Raimon ha presentat la imatge gràfica i el programa d’actes. La imatge és obra de la grafista vilafranquina Carla Elias, ex alumna de l’Arsenal, que ha ideat un cartell en el que destaquen els colors de la gent sobre un fons blau que transmet fred i hivern.

Sobre el programa de les festes d’hivern, compta amb uns 75 actes d’índole diversa, la majoria proposats per les entitats i associacions de Vilafranca. També hi ha les propostes de la pròpia coordinadora com el sopar de l’euro, que tindrà lloc el divendres 8 de gener; la passejada del capgròs, del dissabte 9 al mercat; o l’ “asado argentino” coorganitzat amb la Casa Mendoza el diumenge 10 al migdia que pretén reunir els ex coordinadors de les festes.
Des de la coordinadora 2016, Elena Mestre agraeix a les entitats la seva col·laboració.

Per la seva part, el regidor de Cultura Raimon Gusi ha posat l’accent en la varietat del programa i en què tota l’activitat relacionada amb les festes d’hivern continuarà formant part de la capitalitat cultural de Vilafranca.
Les festes de Sant Raimon començaran el dijous 7 de gener a les sis de la tarda a la capella de Sant Joan amb el pregó de Pablo Sancho i s’allargaran fins al 24 de gener amb multitud d’activitats i algunes sorpreses que ha preparat la coordinadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: