Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès acull l’exposició Capacitats 2015

Es tracta d’una una mostra de la vida quotidiana de les persones amb discapacitat.

Aquest dijous 3 de desembre, just el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat, s’inaugurava l’exposició Capacitats 2015. La mostra està instal·lada al passadís central de l’Hospital Comarcal, on es podrà visitar fins al 10 de gener. A l’exposició fotogràfica hi participen la Fundació l’Espiga, Mas Albornà, Entretots Penedès, El Turó, Univers Penedès, Associació Creixent i la Fundació Pro Penedès.
L’exposició vol mostrar les activitats de la vida quotidiana de les persones que formen part de la Comissió Municipal per al Benestar de les Persones amb Discapacitat. També presenta algunes obres artístiques realitzades per persones amb discapacitat, com pot ser el cas de la Liliana Darien, de l’entitat Entretots Penedès. Ella es mostra molt contenta de poder participar en l’exposició i entén que és també una forma de reconèixer i agrair el suport que reben de familiars i professionals.
Des de la Fundació Pro-Penedès la seva directora, Gemma Sivill, destaca que la mostra serveix també per ajudar a trencar tabús i fer més visible la tasca de les persones amb discapacitat.
Per la seva banda el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones , Ramon Zaballa, apunta que l’exposició permet veure moments de la vida quotidiana d’aquestes persones i també obres plàstiques que han realitzat i que constaten les seves potencialitats.
La mostra recull un total de 101 obres, ubicades a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i també a 18 establiments comercials de l’Espirall, que posen el focus en les capacitats, és a dir, en allò que entre tots i totes construïm, sumem o aportem.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: