Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Montanyans de Sant Marçal és el primer centre educatiu col·laborador de la Marca Cuina Catalana gràcies a l’empresa Teno

La Marca Cuina Catalana és l’únic segell de garantia que identifica els establiments i empreses vinculades a l’alimentació que elaboren cuina tradicional catalana arreu del país i acaba d’aterrar a les escoles de la mà de l’empresa Teno.

Aquesta empresa gestiona 40 menjadors i cuines de diversos col·lectius com escoles, llars d’infants i residencies de la tercera edat arreu de Catalunya. La Marca Cuina Catalana la gestiona la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica.
La primera escola que s’ha convertit en col·laboradora de la Marca Cuina Catalana ha estat l’Escola Montanyans de Sant Marçal, nucli del municipi de Castellet i la Gornal. El menjador d’aquesta escola forma part de la xarxa de Teno, que es va poder adherir a la Marca perquè els seus menús inclouen un nombre elevat de plats de cuina catalana i perquè només utilitza per cuinar-los productes de proximitat i de temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: