Dimecres, 28 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació La Llum del Nord vol potenciar el coneixement de la religió musulmana posant l’accent en la convivència i el respecte

Des de fa uns dies han engegat una nova campanya de les moltes que han dut a terme aquest 2015 i continuaran al llarg del proper any amb la voluntat de sensibilitzar la població tant autòctona com musulmana al voltant del respecte i la convivència com a essencials per tal facilitar la relació entre les diferents cultures.

En aquest sentit, aquesta darrera campanya s’ha centrat en els nens com a protagonistes. S’han fet tallers i xerrades per tal que els més petits coneguin també el profeta Muhamad i el seu missatge. La intenció, com explica des de la Llum del Nord Ashma Harti. Es treballar amb els joves moderant el discurs religiós.
Dilluns per exemple es va fer una activitat al Claustre de Sant Francesc amb alumnes de primària, que fan extraescolars amb la Llum del Nord, i que portaran també el missatge i els cartells de la campanya a les escoles de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: