Dissabte, 19 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AMPA de l’escola Circell i el Grup de Joves de Moja organitzen una caminada solidària per La Marató de TV3

Es tracta d’una caminada solidària que es farà aquest diumenge, amb sortida des del Local Nou de Moja a dos quarts d’11 del matí.

Una hora abans els participants podran recollir els dorsals, aportant 3 euros que es destinaran íntegrament a La Marató. En arribar al Local , a les 12 del migdia, es podran degustar truites originals casolanes que s’hauran lliurat durant el matí. L’accés al local per a fer la degustació és gratuït amb el dorsal. També es podrà fer amb un donatiu de 3 euros per La Marató.
El recorregut de la caminada s’ha establert per l’entorn de Moja i tindrà una durada estimada d’una hora. La caminada és suau per així reforçar el caràcter popular de l’acte i facilitar que hi hagin participants de totes les edats. A l’interior del local també hi hauran parades solidàries de productes realitzats per infants.
Per col.laborar en l’acte, qui ho desitgi pot portar qualsevol tipus de truita, a poder ser ben original. Per a més informació les persones interessades poden posar-se en contacte amb les organitzadores a través dels correus electrònics i En cas de pluja es preveu fer una activitat a l’interior del Local de Moja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: