Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca remarca el compromís del govern per reactivar i dinamitzar la ciutat, posant l’exemple del suport a la pista de gel

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila va inaugurar divendres al vespre la pista de gel de Vilafranca que dóna el tret de sortida a la Campanya de Nadal. Sota el lema “Els reis de la pista”, Centre Vila pretén que la pista de gel torni a ser el revulsiu que evitarà fugues de clients i, a més, dinamitzi el nucli històric de la ciutat.

En l’acte d’inauguració, el director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, i l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, van coincidir que tot fa pensar que aquesta serà la millor campanya de Nadal dels últims anys.
Josep Maria Recasens va insistir en la necessitat d’apostar pel comerç de proximitat com a model de consum.
Per la seva banda l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, remarcava el compromís del govern per reactivar i dinamitzar la ciutat, posant l’exemple del suport a la pista de gel.
Regull, van coincidir que tot fa pensar que aquesta serà la millor campanya de Nadal dels últims anys tot i apuntant que hi ha alguns detalls, com els moviments de vehicles a les zones d’aparcament del centre que fan pensar en l’arribada d’una petita recuperació econòmica.
Finalment el president de Centre Vila, Fèlix Hill, va destacar la voluntat dels comerciants i professionals del centre de Vilafranca de contribuir a fer més atractiva la ciutat perquè sigui un pol d’atracció no només per als veïns de Vilafranca, sinó per als de tota l’àrea d’influència.
Hill va insistir en el component solidari de la pista de gel que, aquest any amb el lema “Els reis de la pista” se centra en la recollida de joguines per la campanya “Cap nen sense joguina”.
La inauguració de la pista de gel, acompanyada de l’encesa dels llums de Nadal als carrers del centre, va servir per marcar l’inici de la campanya de Nadal. En els últims anys, la pista de gel ha esdevingut un punt de trobada per a grups concertats, escoles, entitats, institucions, i també per a la celebració de festes d’aniversari i trobades de grups d’amics. L’any passat van passar més de 14.000 patinadors per la pista de gel de Vilafranca. L’afluència de públic es va concentrar els dies que les botigues del centre eren obertes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: