Diumenge, 20 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca convoca una nova edició del concurs de còmics Operació Còmic

L’Ajuntament de Vilafranca, a través dels serveis de Joventut i Cultura, conjuntament amb la biblioteca Torras i Bages, convoca la 4a edició del concurs de còmics OPERACIÓ CÒMIC dirigit a la població jove amb l’objectiu de promoure la creació juvenil i l’art del còmic, tot oferint-los-hi un espai on poder presentar les seves propostes creatives.

Aquesta iniciativa es va iniciar el 2008 i, a banda d’estimular la creació juvenil en l’art del còmic, també pretenia sensibilitzar i fomentar el gust per la lectura i la creació artística; així com atreure i donar a conèixer els serveis de la biblioteca al públic jove, especialment aquells més interessats amb l’art del còmic.
El concurs té caràcter bianual, i en la darrera edició del 2013 hi van participar un total de 18 joves de 12 a 30 anys amb 18 obres presentades.
Enguany, de nou des de l’Ajuntament de Vilafranca i la biblioteca Torras i Bages es continua apostant pel concurs de còmics OPERACIÓ CÒMIC. El concurs va adreçat a joves residents a Catalunya que tinguin entre 12 i 30 anys, i hi poden participar de manera individual o de forma conjunta dibuixant i guionista.
Pel que fa a les condicions de presentació, la temàtica i la tècnica de les obres continuen sent lliures, sempre considerant que les obres hauran de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos. Com a novetat, l’extensió de les obres que es presentin haurà de ser mínim 2 pàgines i màxim 6, i en cas d’haver-hi text, aquest podrà ser en català o castellà.
Es mantenen les modalitats premiades, amb un total de 5 premis, 2 per a cada categoria i un premi especial al jove creador local, que serà únic per les dues categories:
La valoració econòmica total en premis és de 2.575 euros.
El termini de presentació de les obres participants és el divendres, 22 de gener de 2016.
La publicació del veredicte i el lliurament dels premis es farà en un acte públic el dijous, 3 de març de 2016.
Totes aquelles persones interessades en disposar de més informació pràctica del concurs poden adreçar-se al servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, al carrer de la Fruita, 13; o bé a través de l’adreça

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: