Dilluns, 15 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní reforça la senyalització a les escoles

Per tal de millorar la seguretat viària als centres educatius de Sant Sadurní, des dels serveis de Governació i Via Pública s’ha iniciat una campanya per reforçar la senyalització, recordant als conductors que el màxim de velocitat permesa per circular davant les escoles és de 20 quilòmetres per hora.

Des de fa unes setmanes el servei de Via Pública està repintant els passos zebra del municipi, rebaixant voreres, així com netejant la via pública d’enganxines que embruten senyals i faroles, repintant plaques de carrers que no es llegeixen correctament i duent a terme altres actuacions necessàries per millorar la seguretat de les persones i alhora embellir Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: