Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní impulsa una campanya adreçada als establiments per evitar la venda de begudes alcohòliques a menors

La campanya, amb el lema “Aquí no venem alcohol a menors”, s’inclou dins del Pla de drogues i neix amb els objectius d’evitar la venda d’alcohol a menors d’edat i prevenir i reduir el consum d’alcohol i les seves repercussions negatives en els adolescents.

Els establiments adherits disposen d’adhesius amb el logotip de la campanya a les caixes o prop de la zona de venda de begudes alcohòliques i alhora d’un cartell amb missatges de reforç preventius amb missatges com
“L’alcohol afecta negativament el desenvolupament”, “La normativa prohibeix la venda o subministrament d’alcohol a menors” i “Ens preocupa la vostra salut”.
L’alcohol és una droga legal de fàcil adquisició ja que es pot trobar en establiments de queviures, grans superfícies, benzineres, etc., aquest fet facilita que els menors hi puguin accedir si els establiments incompleixen la normativa de la prohibició de venda d’alcohol a menors.
Aquest projecte busca la col·laboració dels establiments que venen alcohol perquè s’adhereixin a la tasca de prevenció del consum d’alcohol entre els adolescents i apel·lar a la coresponsabilitat dels mateixos menors, pares i mares, i persones propietàries d’establiments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: