Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní està fent l’estudi d’un espai polivalent que es construirà al carrer Gelida

L’equip de govern ha celebrat aquest dimarts el tradicional esmorzar de finals d’any amb els mitjans de comunicació que segueixen l’actualitat municipal, per tal de repassar l’actuació realitzada durant l’any i presentar algunes de les propostes de cara a l’any vinent.

L’alcaldessa, Maria Rosell ha fet una valoració molt positiva del que es porta de govern entre CIU i ERC, iniciant projectes nous, mantenint els que funcionen i seguint les línies estratègiques en què s’està treballant des de fa un any i mig, com la promoció econòmica, l’emprenedoria, l’ocupació i el turisme. També afegia que s’està treballant amb l’ampliació dels serveis i l’atenció a les persones, que és prioritari, i estan reestructurant l’Ajuntament amb un projecte de valoració de llocs de treball.
Un dels projectes que el govern té en estudi i que espera finalitzar dins el mandat actual és la construcció d’un espai polivalent, que s’ubicarà al carrer Gelida, al costat de l’escola Jacint Verdaguer, i que acollirà activitats esportives com el patinatge artístic, el judo o el bàsquet, que ara no tenen un espai adequat, així com actes culturals diversos, sobretot quan no es puguin celebrar al carrer per causes meteorològiques. El regidor d’Hisenda, Josep Maria Ribas, ha explicat que s’està buscant recursos per intentar finançar el 100% del projecte per mitjà de subvencions. També ha explicat que serà un pavelló completament cobert, d’una mida similar a la pista de l’Ateneu però sense tanta grada, perquè la idea és que s’hi practiqui esport, amb vestuaris i facilitant l’aparcament dels usuaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: