Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Gelida aprova un pressupost de 6’5 MEUR per al 2016

Amb el suport del govern municipal, PSC i ICV, l’abstenció de CDC i el vot contrari d’ERC i de la CUP, el ple de l’Ajuntament de Gelida, celebrat aquest dimarts, ha aprovat el pressupost per a l’any vinent.

El pressupost municipal consolidat, un cop deduïdes les aportacions als diferents patronats, és de 6.599.849 €.
Les xifres son similars a l’exercici anterior, tot i que, un cop més, s’incrementa la partida de subvencions assistencials, d’activitats per a la gent gran i de manteniment de vies urbanes. La voluntat de reactivar el comerç es concreta en una partida de nova creació, les partides de festes incrementen el seu import, tot i que amb valors poc destacables, i desapareix la partida destinada al Gelidarts perquè el govern considera que cal analitzar i valorar la continuïtat d’aquesta activitat.
En el capítol d’inversions, s’enuncien un seguit de propostes: Redacció de projectes, barris i urbanitzacions, millora de vies urbanes i espais públics, millores en l’enllumenat públic o adequació de l’aparcament de l’estació de RENFE, que tindran una consignació pressupostària un cop quedin definides les subvencions provinents d’altres administracions i el romanent de tresoreria de l’exercici 2015.
L’endeutament actual de l’Ajuntament gelidenc és del 40,12 %.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: