Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADEPG recomana les operadores locals d’Internet i telefonia, davant de les grans operadores

Des de l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf especifiquen a través d’un comunicat que fa anys que insisteixen i dediquen temps i esforços per aconseguir un sistema de connectivitat suficient, que afavoreixi la competitivitat de les empreses i del conjunt del territori.

Les grans operadores no estan per la labor, remarquen. A l’hora d’estendre la fibra òptica han prioritzat el mercat de particulars amb la intenció de comercialitzar continguts televisius i “serveis avançats”. L’obtusament i la falta de visió estratègica d’aquestes grans operadores han quedat palesos en tant que han ignorat la demanda creixent per part de les empreses, sovint radicades en les perifèries de les poblacions o en els polígons. Les empreses no són el seu objectiu sentencien des de l’ADEGP.
Per contra, destaquen la feina realitzada per les operadores locals, com ara WiFi Penedès o Anxanet. Aquestes, i no les altres, són les que han resolt bona part dels problemes que patien les empreses; moltes vegades, amb costos més que assequibles però sobretot amb una qualitat de servei remarcable i amb una interlocució comercial i tècnica excel·lent.
L’ADEPG recomana la contractació de serveis a les operadores locals perquè considera que són més competitives, més fiables i més efectives; i sobretot, més nostres i més d’aquí.
De la mateixa manera, suggereixen als 47 ajuntaments del Penedès i el Garraf que apostin decididament per les empreses locals a l’hora de convenir la connectivitat dels seus municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: