Dimarts, 25 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La xerrada “El viatge de primària a Secundària”, continua el programa de suport a la funció educativa de les famílies a Sant Sadurní

El passat 14 de desembre la regidora d’Educació, Àngels Canals, va presentar la segona de les xerrades englobades dins el “Programa de suport a la funció educativa de les famílies”, cicle organitzat per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Sadurní al Casal d’Entitats.

Sota el nom “El viatge de primària a secundària” el ponent Toni Argent va donar eines de suport a famílies amb fills d’11 i 12 anys, en la línia de la regidoria d’estar al costat de les famílies durant tot el procés educatiu i especialment durant els anys acadèmics. Es va parlar sobre el canvi de l’escola a l’institut, que dura tot un curs escolar, acompanyat de canvis que influeixen els joves com els canvis d’espai, les noves amistats i nous professors, els canvis hormonals, nous interessos i prioritats. I va insistir que l’adolescència és un moment vital i molt important per a una persona, per la qual cosa pares i mares han de continuar en contacte amb l’adolescent i amb el centre educatiu, encara que a vegades no sigui fàcil. El ponent va destacar que l’èxit acadèmic és tan important com l’èxit relacional i emocional, tots factors clau en aquests moments de la vida.
Les xerrades tenen places limitades i, tot i ser gratuïtes, requereixen d’inscripció prèvia a
El cicle continua el dilluns 25 de gener a les 7 de la tarda per parlar sobre “La sexualitat: el procés d’humanitzar l’instint”, i que s’adreça a famílies amb fills a l’ESO. Aniran continuant amb una xerrada cada mes fins arribar al maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: