Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La voluntat de les capitals del Penedès passa per sumar sinergies per tal d’impulsar el territori

Després d’acceptar ser patrons de la Fundació Pro Penedès, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i els alcaldes del Vendrell, Martí Carnicer; i d’Igualada, Marc Castells; refermaven la seva voluntat de sumar sinergies i poder ser complementaris en relació en el què es pot aportar des de cada una de les capitals per a l’equilibri del territori.

Per tal de poder desenvolupar tot el potencial de l’anomenat Gran Penedès, és imprescindible el compromís i la implicació de les quatre capitals de comarca, i en aquest cas està escenificada per els seus màxims representants polítics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: