Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Irene Alemany posa a la venda la 2a anyada d’El Microscopi per continuar recaptant fons

Acaba de sortir al mercat la segona anyada del vi El Microscopi, els beneficis del qual aniran destinats a l’adquisició de càmeres fotogràfiques pels microscopis de l’Institut Oncològic de l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón.

Les vendes de la primera anyada del vi, nascut després que l’enòloga i propietària del celler Sot Lefriec Irene Alemany superés un càncer de mama, es van destinar a l’adquisició d’un microscopi pel mateix centre.
Aquesta iniciativa va néixer l’any 2014 quan Irene Alemany finalitzava les seves últimes sessions de quimioteràpia per lluitar contra el càncer de mama que li havia estat diagnosticat al juliol de 2012. En agraïment a l’equip mèdic del Programa de Càncer de Mama de l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón i l’Institut Oncològic Baselga i conscient de la urgència del centre per adquirir un microscopi pel progrés en la investigació i el tractament de la malaltia, va decidir fer el que millor sap: elaborar vi, per col·laborar amb la cura d’una malaltia que, de forma directa o indirecta, afecta a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: