Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La ubicació estratègica de Vilafranca fa que hi hagi força interès pel Primer postgrau universitari de Logística

Aquest dijous al Centre Àgora s’ha fet l’acte de presentació de la primera edició del Postgrau en Logística Integral i Supply Management a Vilafranca.

Pel coordinador del curs, August Casanovas, el futur industrial de Catalunya passa per la logística.
L’Escola de Direcció d’Empresa ha convingut amb la Universitat Politècnica de Catalunya la realització d’aquest postgrau universitari sobre logística, tot just al Penedès, una geografia especialment favorable al desenvolupament d’aquest sector.
El curs s’adreça a responsables i comandaments intermedis de les àrees de logística i operacions de les empreses. També és molt recomanable per a enginyers i titulats universitaris d’àrees tècniques que desitgin obrir-se camí professional en aquesta àrea de les empreses i que necessiten una visió àmplia i pràctica de la mateixa.
El primer Postgrau en Logística Integral i Supply Management, que es realitzarà a Vilafranca consta de 150 hores lectives que es desenvoluparan durant 7 mesos, amb classes presencials al Centre Àgora i també hi haurà visites a empreses.
La sessió de presentació va comptar amb el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, el president de l’ADEPG, Jordi Solé Tuyà, i el coordinador del programa, August Casanovas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: