Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La socialista, Susanna Mérida, diu que el pressupost 2016 és la prova evident que la Capital del Cava té un govern sense full de ruta

Segons un comunicat del PSC el pressupost municipal 2016, que el passat 3 de desembre van aprovar en solitari CiU i ERC, “posa de relleu que estem davant d’un govern que no té full de ruta per Sant Sadurní i que fa de la manca de transparència la seva manera habitual d’actuar”.

Susanna Mérida, cap del grup municipal socialista, ha expressat la preocupació pel que qualifica de “deriva cap enlloc” de l’actual govern que encapçalen Maria Rosell i Josep Mª Ribas.
Per exemplificar-ho, Mérida ha dit que “el govern no sap si la màxima prioritat és fer uns vestidors al camp de futbol, finalitzar les obres del Centre Cultural, evitar que caigui l’Ateneu, fer un viver per a joves cavistes en un espai que costa una milionada rehabilitar o adequar definitivament el final del carrer Vilarnau”. La portaveu socialista, ha volgut deixar palès que malgrat la “manca de transparència, l’actitud autoritària i la precipitació amb la que el govern ha volgut debatre el pressupost per enllestir-lo en tant sols una setmana”, el Grup Municipal Socialista ha plantejat “propostes constructives” per millorar la vida dels ciutadans de Sant Sadurní. Entre d’altres ha plantejat un estudi sobre el mercat, per tal de decidir definitivament la seva millor ubicació i dinamització, per tal que torni a ser un referent de la comarca.
La creació d’una borsa de material ortopèdic, directament o a través d’alguna entitat, per facilitar l’accés a aquest material a persones que ho necessitin, o la creació d’un paquet de beques per infants, que faciliti l’accés a l’esport en el cas de dificultats econòmiques de les famílies.
També han proposat un programa continu de neteja amb aigua per les voreres de tota la vila o l’ adequació definitiva del final del carrer Vilarnau, que és l’únic que queda per arranjar a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: