Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Rambla de Nostra Senyora acull un any més la Fira de Santa Llúcia de Vilafranca

La fira ha obert oficialment aquesta tarda de divendres, i fins el proper dia 20 de desembre diàriament oferirà els seus productes de 10 del matí a 8 del vespre, excepte festius i cap de setmana, que s’allargarà fins a 2/4 de 9 del vespre.

La fira compta amb un total de 20 parades d’articles nadalencs, ornamentació floral, figures del pessebre, artesania alimentària i artesania, bàsicament joguines de fusta, ceràmica, ornaments, i altres tipus d’obsequis.
La tècnica de mercats de l’Ajuntament, Ariadna Corbella, recorda que és el segon any que la fira s’instal·la en aquesta ubicació de la Rambla de Nostra Senyora. Un espai més de pas i on els paradistes també estan més recollits.

Entre els paradistes més veterans hi ha el Drac Màgic, que va vint anys que participen de la Fira de Santa Llúcia de Vilafranca. La responsable, Jordina Ferrer, explica què de tots els espais on han estat, aquest és el millor, malgrat no tingui l’encant de la Plaça de Santa Maria.

Entre els artesans, hi ha en Chus Meana, que hi assisteix per segon any i que es mostra satisfet també per el fet que el públic que acostuma a vistar la fira aprecia els treballs artesans.

Cada dia s’oferiran tallers nadalencs de manualitats, de 5 a 7 de la tarda i els dissabtes i festius de 2/4 de 12 del matí a 2/4 de 2 de la tarda i de 2/4 de 6 a 2/4 de 8. Els tallers seran variats i s’empraran diferents tècniques i materials. Aniran a càrrec de Jumping Clay, Germinova, Tastets de Fang, el Taller de la Cuca i el Col·lectiu d’artesans, pintors i brocanters del Penedès. Estan adreçats a infants a partir de 4 anys. La fira comptarà també amb actuacions musicals, que ajudaran a amenitzar l’ambient festiu de la fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: