Dilluns, 13 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PAH organitza per 4t any consecutiu el Concert Solidari de Nadal amb l’objectiu de recollir aliments per a unes 25 famílies

Aquest dissabte de 5 de la tarda a 9 del vespre, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Penedès organitza el Concert Solidari de Nadal a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música. Com en les 3 edicions anteriors, l’objectiu és recollir aliments i també joguines, per a les famílies de la plataforma que necessiten més ajuda.

El concert comptarà amb l’actuació destacada del cantautor Cesk Freixas però hi haurà 8 propostes més amb la Banda de l’Escola de Música, Marixa o Generació 3, entre d’altres, a més d’actuacions de dansa. Els assistents participaran en el sorteig d’una panera i els més petits podran fer cagar un tió solidari. Per poder-hi participar només cal portar aliments o joguines. Des de la PAH demanen que, davant la proximitat del Nadal, portin aliments típics d’aquestes dates. Amb la panera hi col·laboren uns 40 establiments de Vilafranca, majoritàriament amb aportacions d’aliments, però també amb altres productes que cagarà el tió.

Actualment unes 30 famílies de tota la comarca formen part activa de la Plataforma; això es tradueix en unes 120 persones. D’aquestes, el 80% necessiten un ajut alimentari.

 

Vista l’experiència d’altres anys, l’excedent d’aliments o joguines que els quedi, els destinaran a altres entitats benèfiques. L’any passat, per exemple, van donar els aliments sobrants a la fundació de Sor Lucía Caram i aquest 2015 tenen previst portar les joguines que no necessitin a l’associació de dones maltractades.

La PAH espera que el concert sigui un èxit i que, com en d’altres ocasions, la participació sigui molt gran i puguin repartir aliments i joguines entre les famílies que més ho necessitin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: