Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nit solidària del Rotary Club de Vilafranca recull diners en suport a les obres de restauració de la Basílica de Santa Maria

Divendres passat a la nit el Casal acollia la onzena edició de la nit solidària del Rotary Club de Vilafranca, que en aquesta ocasió destinava els diners a les obres de rehabilitació de la basílica de Santa Maria.

El president dels rotarys vilafranquins, Sebastià Jané, comentava que és un projecte que els va semblar interessant per el component vilafranquí que tenia.
De moment encara no hi ha la quantitat oficial que s’ha recollit ja que s’està pendent de les aportacions de la fila 0 i dels patrocinadors; però tenint present les recaptacions dels darrers anys podria estar entre els 25.000 i els 30.000€.
El rector de la Basílica de Santa Maria, mossèn Jaume Berdoy, comentava que estaven satisfets que el Rorary hagués triat el seu projecte per ser el beneficiari de la nit solidària. Els diners que es recullin, sumats als que ja disposen, hauran de servir per iniciar els treballs de restauració de la façana sud de la Basílica, i la seva portalada romànica.
Els treballs, que estan a l’espera del permís municipals per iniciar-se, es faran per fases i en primer lloc es treballarà en la part de la façana que va des del campanar fins a la portalada romànica.
Al sopar van assistir-hi més de 200 persones, que amb les seves aportacions van ajudar a recaptar fons per el projecte Santa Maria 2020 de rehabilitació de la basílica vilafranquina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: