Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jove organista Mar Vaqué oferirà el tradicional concert de Sant Esteve a la Basílica de Santa Maria

Arriba enguany aquest concert a la seva 62ena edició. Organitzat per Joventuts Musicals i amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i les Parròquies de Vilafranca, aquest any el concert d’orgue degà a Catalunya compta amb dos al·licients destacats.

D’una banda la prometedora trajectòria de la jove organista tarragonina Mar Vaqué, nascuda l’any 1994, formada al Conservatori de Tarragona i a l’ESMUC entre d’altres professors per l’organista vilafranquí Jonatan Carbó. Actualment segueix la seva formació a Stuttgart i la seva agenda internacional de concerts inclou un proper recital a la Catedral de Notre-Dame de París. Per altra banda, com a novetat en el concert d’orgue de Sant Esteve, es disposarà d’una pantalla gegant per tal que el públic pugui seguir visualment la interpretació de l’organista.
El programa, d’una durada aproximada de 40 minuts, inclou la interpretació destacada d’una de les obres fonamentals del patrimoni musical: la Passacaglia en do menor de Bach.
El concert començarà cap a 3 quarts d’una tan bon punt finalitzi la Missa de les 12 i l’entrada al concert és lliure amb l’aportació econòmica voluntària dels assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: