Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jove organista Mar Vaqué ofereix el concert d’orgue de Sant Esteve a la Basílica de Santa Maria

La 62ena edició del concert va tenir com a protagonista a una jove organista tarragonina que va oferir un concert que va tenir com un dels al·licients que es podia seguir també a través d’una pantalla gegant que permetia apreciar els detalls de la interpretació.

Mar Vaqué explicava abans de començar el concert que havia estat provant l’orgue en els dies previs i que considerava que era molt interessant i que s’acompanyava de la bona sonoritat de la Basílica. Comentava també que estava satisfeta de poder tocar a Vilafranca i amb un orgue romàntic, quan ella està més habituada a interpretar amb orgues barrocs.
Un dels seus mestres és l’organista vilafranquí Jonatan Carbó, i això l’hi ha permès conèixer un xic millor l’orgue de la Basílica.
Pel que pròpiament al concert de Sant Esteve, Mar Vaqué explicava que començaria amb una peça apropiada per aquestes dates i que li permetia iniciar amb energia.
El concert, organitzat per Joventuts Musicals de Vilafranca, va servir per tal de continuar la celebració de les festes de nadal amb un acte tant tradicional com aquesta cita amb l’orgue de la Basílica de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: