Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vallformosa dóna 4.000 euros a Càritas per projectes socials

La presidenta de Vallformosa Queta Domènech ha lliurat aquest dijous un xec de 4.000 euros a la coordinadora de Càritas Vilafranca Paquita Pasqual, una quantitat que es dedicarà a diferents projectes socials per millorar la qualitat de vida de les persones en situacions de risc social i econòmic a les quals atén l’entitat.

És el tercer any que Vallformosa fa un donatiu a Càritas per les festes de Nadal, invertint d’una forma solidària el pressupost que tenia per enviar obsequis als seus clients, distribuïdors i amics. La presidenta de l’empresa destaca que han destinat 60.000 a projectes socials des que existeix la Fundació Vallformosa.

Per a Càritas, tota ajuda és benvinguda, i més en uns moments de molta necessitat com els que estem vivint.

Càritas té diversos projectes en marxa: des del reforç escolar, a les persones que no tenen llar i que són acollides al Centre Abraham, el servei de roba i mobles usats o el banc d’aliments. Durant aquests dies, l’entitat celebra el Nadal amb activitats dedicades als seus usuaris i completa els paquets d’aliments amb torró i pollastre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: