Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FP Dual fa el salt a l’administració pública a través d’un conveni entre l’institut Eugeni d’Ors i l’Ajuntament de Puigdàlber

La sala d’actes de l’Institut Eugeni d’Ors acollia ahir a la tarda la signatura d’un conveni entre el centre educatiu i l’Ajuntament de Puigdàlber.

El consistori acollirà durant deu mesos un alumne del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances aquest mateix curs dins de l’àmbit de la Formació Professional Dual. La col·laboració inicial està prevista fins a l’any 2019, com destaca el coordinador de la FP Dual de l’Institut Eugeni d’Ors Rafael del Moral.

D’aquesta manera, la FP Dual que s’ofereix a Vilafranca fa el salt a l’administració pública. Des de l’Ajuntament de Puigdàlber, el seu alcalde David Masdeu, explica que aquest conveni pot servir perquè altres administracions i empreses s’animin a formar part d’un circuit que està donant bons resultats tant als alumnes com a les empreses i entitats en les quals treballen i es formen.

L’Institut Eugeni d’Ors continua treballant per a captar noves empreses.

L’acord entre l’Eugeni d’Ors i l’Ajuntament de Puigdàlber és el primer en què la signatura corre a càrrec de la direcció del centre, que actua en representació delegada del Director General de Formació Professional del Departament d’Ensenyament.

Aquest fet permet simplificar el procés documental anterior, en què s’havia de realitzar aquest tràmit amb el Departament d’Ensenyament i amb signatura del Director General de Formació Professional. Ara aquest tràmit es realitza directament amb el centre i amb signatura del responsable de l’entitat i del director o la directora del centre formatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: