Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira de Santa Llúcia es torna a situar a la rambla Nostra Senyora de Vilafranca i comptarà amb activitats complementàries

El divendres 4 de desembre, a les 5 de la tarda, s’inaugura la Fira de Santa Llúcia de Vilafranca, mantenint la ubicació de la passada edició. S’ubicarà doncs al tram superior de la Rambla Nostra Senyora.

La fira estarà oberta fins al 20 de desembre diàriament de 10 del matí a 8 del vespre, excepte festius i cap de setmana, que s’allargarà fins a 2/4 de 9.
La fira compta amb un total de 20 parades d’articles nadalencs, ornamentació floral, figures del pessebre, artesania alimentària i artesania, bàsicament joguines de fusta, ceràmica, ornaments, i altres tipus d’obsequis.
Cada dia s’oferiran tallers nadalencs de manualitats, de 5 a 7 de la tarda i els dissabtes i festius de 2/4 de 12 del matí a 2/4 de 2 de la tarda i de 2/4 de 6 a 2/4 de 8. Els tallers seran variats i s’empraran diferents tècniques i materials. Aniran a càrrec de Jumping Clay, Germinova, Tastets de Fang, el Taller de la Cuca i el Col·lectiu d’artesans, pintors i brocanters del Penedès. Estan adreçats a infants a partir de 4 anys. La fira comptarà també amb actuacions musicals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: