Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cobla Catània de Vilafranca clourà els actes del seu 25è aniversari amb un concert de nadales al carrer

La cobla Catània ha celebrat al llarg de 2015 el seu 25è aniversari, i clourà les celebracions aquest diumenge 20 de desembre amb un concert de nadales i musica nadalenca per a cobla.

El concert començarà a les 6 de la tarda a la plaça de la Constitució tocant al carrer dels Ferrers. El concert es realitza amb la col·laboració de l’Associació Centre Vila, ja que diumenge serà un dels festius d’obertura de comerços al centre comercial de Vilafranca.
S’interpretaran nadales catalanes i d’arreu i peces arranjades per a cobla que ja formen part del repertori d’aquestes festes.
Recordem que la cobla Catània, la primera i única cobla que ha existit fins ara a Vilafranca, es va estrenar el dia 7 de gener (dia de Sant Raimon) de l’any 1990, amb una ballada de sardanes conjunta amb la cobla Ciutat de Terrassa, que la va apadrinar.
Al llarg d’aquests 25 anys han passat per la cobla Catània més de quaranta músics provinents la major part de les comarques del Penedès i ha fet multitud de ballades de sardanes arreu del Penedès i en d’altres comarques del país, així com també balls vuitcentistes, concerts, cercaviles i processons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: