Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Caixa, a través dels administradors de la Festa Major 2015, lliura més de 5.000 euros a Univers Penedès

L’Obra Social de La Caixa i la Fundació de la Festa Major tenen establert un conveni pel qual, un 0’7% dels donatius que es fan efectius a la fundació es destina a l’entitat de caire social que els administradors trien cada any.

El quintet responsable de la Festa Major 2015 va decidir destinar aquests diners a Univers Penedès, una entitat que treballa per fomentar el benestar de persones amb discapacitat psíquica a través del lleure. I dijous a la nit va tenir lloc a l’oficina de la Plaça Sant Joan de La Caixa el lliurament del xec. La quantitat que s’ha pogut recollir és de més de 5.000 euros.
Des d’Univers Penedès no s’esperaven que la quantitat fos tan alta i el seu president, Josep M. Jané, agraïa el donatiu i explicava que servirà per fer més activitats amb els usuaris de l’entitat.

L’acte de lliurament del xec va comptar amb la presència dels administradors del 2016. Per això els del 2015 insistien en què la iniciativa ha de tenir continuïtat i consolidar-se pels bons resultats que està demostrant.

Univers Penedès va tenir un paper destacat a la festa major passada, no només per ser la beneficiària del 0’7% sinó també perquè va protagonitzar el pregonet de la festa major dels petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: