Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 6a edició de la 10K Vilafranca vol arribar als 2016 participants

Aquest és el nou repte que es marca la cursa que es disputa el proper 31 de gener a les 11 del matí, coorganitzada per Fondistes Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca.

En aquesta sisena edició, la cursa creix en qualitat i es marca com a objectiu assolir la xifra de 2016 participants, coincidint amb el nou any que estrenarem, tot i ser conscients que és difícil. La 10KVilafranca va néixer l’any 2011, amb 700 corredors, i aquest any va tenir 1.750 inscrits, un 50% dels quals provenien del Gran Penedès.
En la presentació de la cursa, l’Alcalde, Pere Regull, ha animat els vilafranquins a córrer la 10K.
L’Alcalde, que és habitual a la cursa, ha destacat que a Vilafranca es pot córrer des del primer moment a diferència d’altres curses de prestigi.
Enguany, la cursa vilafranquina ofereix més qualitat, més serveis i un preu inferior. La inscripció costarà 10 euros, i es podrà formalitzar a partir d’aquest diumenge únicament a través del web www.10kvilafranca.org.
Entre les novetats de la cursa, Joan Luque de Fondistes Penedès destaca l’homologació del circuit, la distància i el temps, per part de la Federació Catalana d’Atletisme, a més de la presència de jutges de la federació.
També es farà cronometratge de temps a cada km i s’incorporen corredors
“llebres”. Una altra de les novetats importants serà els resultats i els temps
immediats amb missatges.
Quant al circuit, es faran uns 20 metres més destacant que la rotonda de l’hotel Domo es correrà per fora.
Com en altres edicions, es donen serveis als corredors destacant la “guarderia” infantil a l’escola Sant Josep, amb monitoratge.
Enguany, la 10Kvila oferirà activitats paral·leles per a la família, infants i acompanyants, promocions en restauració, tallers, oferta cultural i packs turístics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: