Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Hi ha principi d’acord en el Conveni Col·lectiu del Cava i Vins escumosos de Catalunya, que paralitza les vagues anunciades per Nadal

Després d’un any de “dures i intenses negociacions”, la Federació Agroalimentària de CCOO de Catalunya ha anunciat que hi ha principi d’acord per renovar el conveni col.lectiu del Cava i Vins escumosos de Catalunya.

El punt àlgid de confrontació es va viure durant la inauguració del Cavatast i la coronació de la Reina del Cava, l’octubre passat a Sant Sadurní, amb sorolloses protestes per part dels treballadors.
L’acord va ser ratificat divendres passat per unanimitat en assemblea i paralitza les jornades de vaga previstes durant la campanya de Nadal.
Les bases de l’acord preveuen un increment salarial de l’1,5% a partir del dia 1 de gener de 2016 i l’1% a partir de l’ 1 de gener de 2017, incrementant un 0,5% el mes de desembre, de tal manera que en dos anys hauran consolidat un increment del 3%.
L’acord també contempla un increment del 10% del plus d’assistència, passant de 400€ a 440€, així com una nova categoria de formació amb un salari del 82’5% i una durada de dues temporades i una millora del contracte fixe discontinu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: