Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gairebé 670 persones han assistit al musical  “Peter Pan” de l’Espinguet en les dues sessions a Cal Bolet

Aquest cap de setmana els cantaires de l’Espinguet han anat força enfeinats amb l’acte central del 50è aniversari. A principi de curs les 4 directores van pensar que per celebrar una efemèride tan especial havien de fer un acte diferent i se’ls va acudir organitzar un musical sobre “Peter Pan”.

 

Ha estat un trimestre de molta feina, amb un repte molt important al davant, però finalment el resultat ha estat més que satisfactori. En principi només estava previst fer una sessió dissabte, però les entrades es van acabar de seguida i, finalment, van programar un segon passi per diumenge. En total, 668 persones entre les dues sessions.

Per poder tirar endavant el musical, la coral L’Espinguet ha comptat amb l’ajuda de moltes altres persones. Alumnes de l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet van interpretar la música en directe, mentre que Carles Sanz va ser l’encarregat de fer tots els arranjaments instrumentals.  La part escenogràfica ha anat a càrrec de la Rosa Gonzàles, amb el suport de Valeri Laguna,  i hi ha participat un grup d’alumnes de teatre dels instituts Eugeni d’Ors i Alt Penedès.  Aquesta ha estat precisament la part més complicada: aconseguir que la seixantena d’infants entre 5 i 18 anys que hi havia a l’escenari, combinessin la part musical amb la teatral.

El musical va durar al voltant d’una hora i tres quarts. Els qui es van quedar sense entrades, tindran una nova oportunitat de poder-lo veure, en aquest cas per Penedès TV que el va enregistrar íntegrament. S’emetrà les properes setmanes dins la programació especial de Nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: