Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En marxa l’oferta formativa 2015-16 a la Fassina de Vilafranca amb el curs “Elaborador de vins i licors”

El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa el programa de cursos de formació ocupacional de la convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya 2015-2016.

Aquesta oferta, finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu consta d’un total de 2.450 hores distribuïdes en sis Certificats de Professionalitat.
El primer d’aquests cursos que està previst iniciar el 29 desembre serà el d’Elaborador de vins i licors per al qual ja està obert el període de preinscripció a la web del Servei d’Ocupació de Catalunya i es pot trobar tota la informació a l’Oficina Municipal de Treball. El requisit mínim per a participar en aquesta formació és tenir acreditat el graduat d’ESO/EGB/FP1/BUP.
L’aposta del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament és oferir una àmplia oferta de cursos per tal de millorar l’ocupació a la comarca i trobar aquelles especialitats formatives que puguin tenir més sortida laboral.
Els cursos de formació ocupacional de La Fassina estan adreçats a treballadors/es en situació d’atur que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i vulguin ampliar les seves competències laborals.
Les inscripcions als cursos de formació ocupacional s’han de realitzar a través de la web del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: