Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els sopars de cap d’any ompliran els restaurants aquesta darrera nit de l’any amb ofertes molt diverses

Entre les propostes per tal de celebrar aquesta darrera nit de l’any 2015 amb un bon sopar n’hi ha de molts estils i per a moltes butxaques. Un clàssic de les nits de cap d’any al Penedès és el restaurant Sol i Vi, a Sant Sadurní que fa més de 25 anys que organitza aquest tipus de celebracions.

Com explica Evarist Gisbert, abans de l’any 2006 organitzaven sopars de cap d’any amb més de 700 coberts i fins a tres sales de ball. Ara ha baixat una mica l’assistència, però segueix sent una gran festa, amb molt d’ambient i que s’allarga fins a les 5 de la matinada.

Gisbert comenta que es tracta fins i tot d’una festa que té un aire molt familiar i de coneixença entre els assistents, ja que molts reserven la taula d’una any per l’altre.

De cara a aquesta entrada d’any ho tenen tot pràcticament ple, amb més de 500 reserves, i amb les 25 habitacions de l’hotel també reservades de fa temps.

Per tal de donar servei a tots els assistents, treballaran unes 50 persones al llarg de la nit, des de l’arribada i l’aparcament, al servei de taules i l’atenció a les dues sales de ball. El menú tancat i la nit de festa surt al sol i vi per 95€.
Una altra proposta és un sopar més reduït, com el que ofereix el restaurant Casino de Vilafranca. En aquest cas el menú és obert, amb quatre primers, quatre segons i postres que es poden triar. Com explica el seu gerent, Joan Carles Segura, és una opció que fa uns anys que van posar en funcionament i que ha tingut bona acollida.

En aquest cas el restaurant està també ple, amb les 65 places de què disposa. Com ja va passar també l’any passat.

En aquest cas els assistents són normalment grups petits, de gent de mitjana edat i que ja acostumen a ser clients de la cafeteria del Casino.

En el cas del Casino el sopar revetlla de cap d’any té un preu de 59€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: