Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la FM91 expressen el condol per la mort de Montserrat Gudiol, autora de l’estampa

En un comunicat que ens han fet arribar els administradors assenyalen que la pintora Montserrat Gudiol, que va morir el dia de Nadal als vuitanta dos anys, deixa un llegat artístic marcat per una delicada sensibilitat que ha representat a través de les seves figures humanes estilitzades i envoltades d’una àuria de misteri.

D’entre totes les seves obres, avui recorden amb especial agraïment, l’estampa de Sant Fèlix que va fer de manera altruista per la Festa Major de l’any 1991. Els administradors d’aquell any volen expressar el seu condol a familiars i amics i recordar-la amb emoció per la seva generositat, amabilitat i senzillesa. Fa vint-i-cinc anys, Montserrat Gudiol els va obrir les portes de casa seva i va donar-los a través dels seus pinzells, una imatge de Sant Fèlix exquisida que avui forma part ja de l’imaginari col.lectiu vilafranquí.
Els administradors de l’any 1991 van ser Lurdes Artís, Josep Ma Ferrer, Joan Gallego, Guillem Noya i Teresa Terrades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: