Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tradicional Concert de Nadal de la Principal de la Bisbal al Teatre Casal de Vilafranca arriba a la seva trentena edició

El concert compleix trenta anys celebrant-se ininterrompudament. Com sempre, La Principal de la Bisbal combinarà en la seva actuació la música de cobla i el concert líric, en una trobada que aplega cada Nadal a centenars de penedesencs.

El Concert de Nadal al Casal ja s’ha convertit en un esdeveniment musical inseparable de la celebració d’aquestes festes a Vilafranca i any rere any, acull a centenars de persones que gaudeixen d’aquest espectacle líric i musical de la mà d’una de les millors orquestres catalanes.
El concert tindrà lloc demà a dos quarts de vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: