Diumenge, 28 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Joventut ha organitzat un seguit d’activitats per infants i joves de l’Espirall al pati de l’escola Pau Boada

Aprofitant aquesta setmana de vacances des del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha fet aquesta proposta adreçada a infants i joves del barri i emmarcada dins del projecte llei de barri amb l’objectiu de dinamitzar uns espais que durant aquests dies no s’utilitzen, com era el pati de l’escola Pau Boada.

Bàsicament han fet competicions esportives, futbol i bàsquet, i també voleibol a petició d’un grip de noies. Tallers d’estampació, de postals de nadal i de imants de nevera entre d’altres. La resposta ha estat força bona, ja que han tingut una mitja de 80 participants en cada sessió.

HA estat el primer any que s’ha fet aquesta proposta, però la valoració és positiva. LA voluntat ara és que des del barri es facin seva la iniciativa i que es dinamitzin accions similars si cal des del teixit associatiu de l’Espirall.

Entre els participants les sensacions han estat positives , i el que ha agradat més ha estat el poder jugar a futbol, al menys entre els més petits.

Sota el lema de “No t’avorreixis”, els tallers per a infants i les activitats per a adolescents han estat un bon reclam aquesta darrera setmana de l’any al barri de l’Espirall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: