Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ricard Fortuny celebra el 10è aniversari del centre amb l’objectiu de mantenir la qualitat del servei

El centre sociosanitari vilafranquí celebra aquests mesos el desè aniversari de la seva inauguració. Des de la seva creació, el Ricard Fortuny ha evolucionat notablement, tant en nombre d’usuaris com en la qualitat de les instal·lacions i el servei ofert.

Actualment, el centre compta amb 248 treballadors i l’any passat va atendre a 1.150 persones. El president del Consorci Sociosanitari de Vilafranca, Ramon Novell, destacava la situació del Ricard Fortuny.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha visitat les instal·lacions del centre sociosanitari per desitjar un bon Nadal a tots els usuaris. Segons Regull, si desaparegués el Ricard Fortuny, Vilafranca ho notaria molt. Tot i això, reconeix que encara falten places públiques de residència. L’alcalde vilafranquí també ha remarcat que la gent gran ara té unes necessitats molt variades i que tothom s’hi ha d’adaptar.

Un altre acte de celebració del 10è aniversari serà una conferència del professor d’ètica i filosofia política de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ángel Puyol, el proper 10 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: